Coș

Coș

Termeni și conditiiții

Daisyfay.ro (denumit în continuare “Site-ul”) este deținut și administrat de Cascais Expert srl, societate comercială înregistrată în București, cu următoarele date de identificare: cod unic de înregistrare 16413470, număr de înregistrare în Registrul Comerțului J40/7593/2004, email office@daisyfay.ro, telefon 0722676779.

Utilizarea Site-ului este guvernată de acești termeni și condiții, precum și politica de confidențialitate. Va rugăm să cititi cu atenție termenii și condițiile de utilizare. Utilizarea acestui site indică acceptarea Termeniilor și Condițiilor de Utilizare.

DaisyFay Jewellery poate face modificări la acest Site și Termeniilor și Condițiilor de Utilizare în orice moment. Dacă vom face schimbări, vom publica o versiune actualizată în meniul “Termeni și condiții” de pe Site.

Nu trebuie să utilizați Site-ul în scopuri ilegale.

daisyfay.ro nu va fi răspunzător pentru nicio întârziere în respectarea oricarei dintre obligațiile care îi revin, în cazul în care întârzierea este cauzată de împrejurări îndependente de voința sa, cum ar fi întreruperi în furnizarea de servicii esențiale (alimentarea cu energie electrică, sisteme de plăți bancare sau livrări poștale…)

Conținutul site-ului

Toate materialele afisate pe Site, inclusiv, dar fără limitare, toate textele, grafica, reclame, nume, logo-uri, mărci comerciale, aplicații și software-ul nostru (fie ca sunt înregistrate sau nu) (denumit în continuare Conținut) sunt proprietatea noastră sau proprietatea deținătorilor lor (inclusiv licențiatorilor noștri și altor utilizatori) și sunt protejate de drepturi de autor, mărci și alte legi de proprietate intelectuală.

Puteți folosi conținutul nostru doar în scopuri personale, non-comerciale, cum ar fi pentru a obține informații despre produse și/sau de a plasa o comandă de produse pe acest site. Cu excepția cazului în care legea permite în mod expres, nu puteți utiliza, reproduce, modifica, distribui, posta, transmite, publica sau crea lucrări derivate din, sau de a folosi in orice scop comercial, orice parte a conținutului.

În măsura permisă de lege, daisyfay.ro nu garantează acuratețea, integritatea, securitatea conținutului nostru sau continutul furnizat de utilizatori și nu avem nici o răspundere față de dvs. pentru utilizarea sau încrederea în conținutul nostru sau conținutul utilizatorilor .

Orice utilizare neautorizată a materialelor care apar pe acest Site poate viola drepturile de autor, de marcă și alte legi aplicabile și ar putea conduce la sancțiuni penale sau civile.

Link-uri către alte web-site-uri (Legături)

daisyfay.ro poate conține hyperlink-uri către site-uri operate de către părți terțe (inclusiv site-uri de social media). Furnizarea link-urilor către aceste site-uri are doar scop informativ și sunteți responsabil dacă doriți să utilizați un link catre aceste site-uri. Vă asumați exclusiv propriul risc atunci când accesați aceste site-uri și folositi sau cumpărati produsele și serviciile furnizate.

Când accesati și foloșiti link-uri de pe site-ul nostru către alte site-uri, vă supuneți termenilor și condițiilor de utilizare pe care aceste site-uri le au. daisyfay.ro nu controlează și nu suntem responsabili pentru conținut, produse sau alte materiale disponibile pe un site legat. Orice drepturi, pretenții sau acțiuni pe care le aveți în ceea ce privește un site legat pot fi adresate numai proprietarilor sau operatoriilor site-urilor respective.

Erori și inexactități

Scopul nostru este de a oferi pe site-ul nostru informații actualizate, complete, exacte. Din păcate, se pot strecura erori umane sau tehnice. Acest site poate conține erori tipografice, inexactități sau omisiuni, dintre care unele pot fi legate de prețuri și disponibilitate, iar unele informații pot fi incomplete sau neactualizate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inadvertențe sau omisiuni-inclusiv după ce o comandă a fost transmisă și de a modifica sau actualiza informațiile în orice moment, fără notificare prealabilă. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere provocată de o astfel de situație.

Comentarii , feedback și alte informații

Așteptăm cu mare interes comentariile și feedback-ul dumneavoastră cu privire la site-ul nostru, la produsele și serviciile noastre. Cu toate acestea, nu acceptăm informații confidențiale sau legate de proprietate. În consecință, toate comentariile, sugestiile, ideile, materialele, informațiile și alte observații dezvăluite, trimise sau oferite folosind acest site sau în alt mod (colectiv , ” Comentarii “) nu sunt confidențiale și vor deveni și rămâne proprietatea daisyfay.ro, fără plata vreunei compensații. Comentariile înscrise de dumneavoastra, nu trebuie să încalce nici un drept al oricărei terțe părți și nu trebuie să conțină nici un material calomniator, abuziv, obscen sau altfel ilegal.

Culorile

Depunem in permanență eforturi pentru a prezenta culorile produselor de pe site-ul daisyfay.ro cât mai aproape de cele reale, însă acest lucru depinde și de modul in care a fost calibrat monitorul utilizatorului.

Comenzi

Când cumpărați produse de daisyfay.ro, sunteți de acord să respectați Termenii si Condițiile care guvernează acest site.

daisyfay.ro își rezervă dreptul de a refuza orice comandă, fără a da un motiv . Dacă vom anula o comandă, vom face toate eforturile necesare pentru a vă contacta folosind datele furnizate. Toate sumele primite vor fi rambursate.

Prețurile afișate pe Site sunt prezentate în LEI și contin TVA (19%).

Prețurile se pot schimba în orice moment.

Costul livrarii va fi încasat în plus față de prețul produselor.

daisyfay.ro nu poate fi considerat responsabil în cazul în care adresa este introdusă incorect. Dacă observați că detaliile comenzii sunt incorecte (după finalizarea comenzii), vă rugăm să ne contactați imediat: office@daisyfay.ro sau 0722676779.

Procedura de plasare a unei comenzi:

În momentul în care v-ați hotarât să achiziționați unul sau mai multe produse de pe site-ul nostru trebuie să selectați mai întâi cantitatea dorită (și marimea dacă este cazul), iar apoi butonul Cumpără. Pasul următor este să selectați metoda de plată, urmată de butonul Cumpără. Apoi trebuie să completați câmpurile obligatorii legate de Datele personale, Adresa de livrare si Date de facturare (dacă este cazul). Pentru a continua este necesar să fiți de acord cu Termenii si condițiile care guvernează site-ul prin bifarea căsuței. În acest moment puteți Transmite comanda.

Modalități de plată

Plata se poate face în următoarele feluri:

Plata ramburs
Online prin card bancar

Dacă ați ales metoda de plata „Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiile on-line, la același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Returnarea produselor

Dacă primiți orice produs, de care nu sunteți mulțumit, îl puteți returna în termen de 14 zile calendaristice fără invocarea niciunui motiv și fără alte costuri în afara celor de transport. Conform AUG ne. 34/2014, perioada de retunare a unui bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a produsului Prețul de achiziției este suma pe care ați plătit-o pentru produs și nu include costurile de livrare.

Dacă ați cumpărat mai multe produse în cadrul unei Oferte (exemplu: de tipul „Cumpară trei produse și îl primești gratuit pe cel cu prețul cel mai mic” sau „Cumpără două produse și primești reducere la totalul comenzii”) și doriți să returnați, returul va trebui făcut pentru toate produsele incluse în acea comandă și care împreună au făcut parte dintr-o Ofertă. Nu se poate returna doar unul sau o parte din produse. Ofera este valabilă în anumite condiții, iar dacă se returnează un produs sau o parte din cele inițial achiziționate prin Ofertă, condițiile inițiale nu mai sunt respectate, și nici oferta valabilă.

Toate produsele returnate la noi trebuie să fie returnate în starea inițială – nefolosite, nepurtate, nespălate, nedeteriorate și cu etichetele atașate. Nu vom accepta nici un produs returnat care nu este în starea originală.

La returnarea unui produs, va rugăm sa completați formularul de returnare atașat la comandă. Acest formular de retur trebuie să fie inclus în pachetul de retur.

Sunteți responsabil pentru costurile poștale de returnare a bunului. Vă recomandăm să utilizați o modalitate de returnare prin care să evitați pierdea coletului de către transportator, daisyfay.ro nu este răspunzător pentru nici un produs pierdut de poșta sau curier.

De asemenea aveți opțiunea să vă trimitem noi curierul pentru ridicarea returului. Dacă doriți acest lucru, va trebui să ne contactați la 0722676779 sau office@daisyfay.ro

După ce produsul returnat ajunge la noi, în condițiile din contract, vă rambursăm banii. Restituirea valorii bunurilor returnate se va face în 10 de zile lucrătoare de la primirea lor înapoi.

Dacă ați primit un produs care este defect, va rugăm sa ne contactați : office@daisyfay.ro, 0722676779.

În cadrul politicii pentru returnare a produselor defecte, se pot returna produsele dacă acestea sunt sau devin defecte, dar nu din vina dumneavostră, în termen de 30 zile calendaristice. Pentru a vă asigura că utilizați corect produsele noastre vă rugăm să consultați instrucțiunile de utilizare atașate la comandă sau direct pe la Site-ul nostru.

Transport si livrare

Scopul nostru este de a procesa comanda dvs. într-un termen cât mai scurt.

daisyfay.ro livrează comenzi de luni până vineri, în timpul orelor de program, nu funcționează în weekend și în zilele de sărbătoare legală.

După plasarea comenzii DaisyFay va confirma comanda pe email sau telefonic.

Odată ce o comanda a plecat de la DaisyFay, este în grija curierului. DaisyFay nu este răspunzător pentru erorile făcute de acești prestatori de servicii .

După ce ați primit coletul, vă rugăm să deschideți-l cu grijă.

Comenzile plasate până în ora 12:00 vor fi procesate în aceeași zi, cele plasate după această oră for fi procesate în următoarea zi lucrătoare. Din momentul procesării, livrarea comenzii durează maxim 2 zile lucrătoare.

În cazul în care plata a fost efectuată prin transfer bancar, livrarea comenzii se va face după primirea valorii comenzii în contul nostru.

Această informare privind confidențialitatea vă oferă detalii despre felul în care colectăm și procesăm datele dvs. personale prin utilizarea site-ului nostru DAISYFAY.RO, inclusiv toate informațiile pe care le puteți furniza prin intermediul site-ului nostru atunci când cumpărați un produs, vă înscrieți la newsletter-ul nostru sau participați la o

Prin furnizarea datelor dvs., ne garantați că aveți peste 18 ani.

Politica de confidențialitate

Cascais Expert SRL este organul de control al datelor și răspundem pentru datele dvs. personale (numit în continuare “noi” sau “nostru” în această notificare privind confidențialitatea). Cascais Expert srl ia în serios protecția și utilizarea corectă a informațiilor dumneavoastră personale. Politica de confidențialitate a fost concepută în vederea respectării GDPR emise de Comisia Europeana.

Datele noastre de contact sunt următoarele:

Cascais Expert SRL, J40/7593/2004, RO16413470

Adresa de e-mail: office@daisyfay.ro

Telefon: 0722676779

Daca modul în care colectăm și folosim datele dvs. Nu este conform preferintelor dvs. aveți dreptul de a reclama acest aspect la  Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (dataprotection.ro) V-am fi recunoscători dacă ne-ați contacta înainte de a depune o plângere, astfel încât să putem încerca o rezolvare amiabilă.

Este foarte important ca informațiile pe care le deținem să fie corecte și actualizate. Vă rugăm să ne comunicați dacă în orice moment informațiile dvs. personale se modifică prin trimiterea unui e-mail la adresa office@daisyfay.ro

În această politică, „informațiile cu caracter personal” înseamnă orice informații prin care puteți fi identificat sau contactat, cum ar fi numele dumneavoastră, prenumele, adresa, adresa de e-mail, număr de telefon, date bancare, etc

DaisyFay.ro nu face schimb de informații despre clienți (inclusiv adrese de e-mail) în afara companiei cu excepția cazului în care acest transfer este necesar pentru a vă oferi produsele sau serviciile noastre sau face parte din obligatiile legale fata de institutiile statului.

Chiar și în cadrul DaisyFay.ro, vom acorda acces la informațiile dvs. doar acelor persoane autorizate care au nevoie de acestea pentru a vă oferi produsele sau serviciile noastre. Orice companii terțe pe care le folosim pentru a vă oferi produse sau servicii sunt obligate să păstreze informațiile dvs. sigure și confidențiale.

Ce informații personale colectăm

Fiindu-ne client, încrederea dumneavoastră este bunul nostru cel mai important. Luăm în serios protecția și utilizarea corectă a informațiilor personale și ne angajăm să protejăm informațiile personale aflate în posesia noastră. În scopul de a păstra încrederea dvs., dorim să înțelegeți ce informații personale colectăm, cum vom folosi astfel de informații și opțiunile pe care le aveți cu privire la cum utilizăm aceste informații:

 • Datele de identitate, care pot include prenumele, numele de familie, numele de utilizator.
 • Datele de contact care pot include adresa dvs. de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail și numerele de telefon.
 • Datele financiare care pot include contul dvs. bancar (în cazul unui retur, vă trimitem banii în cont prin transfer bancar).
 • Datele tranzacției pot include detalii despre plățile efectuate între noi și alte detalii despre achizițiile efectuate de dvs.
 • Datele tehnice pot include datele dvs. de conectare, adresele protocolului internet, tipul și versiunea browserului, tipurile și versiunile de plug-in de browser, setarea și locația fusului orar, sistemul de operare și platforma și alte tehnologii pe dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa acest site.
 • Datele profilului pot include numele de utilizator și parola dvs., achizițiile sau comenzile, interesele, preferințele, feedbackul și răspunsurile la sondaj.
 • Datele de utilizare pot include informații despre modul în care utilizați site-ul web, produsele și serviciile noastre.
 • Datele de marketing și de comunicații pot include preferințele dvs. în primirea comunicărilor de marketing de la noi și părțile terțe și preferințele dvs. de comunicare.

De asemenea, putem procesa date agregate din datele dvs. personale, însă aceste date nu vă dezvăluie identitatea și, în sine, nu sunt date personale. Un exemplu în acest sens este locul în care analizăm datele de utilizare pentru a determina procentajul utilizatorilor site-urilor web folosind o caracteristică specifică a site-ului nostru. Dacă conectăm datele agregate cu datele dvs. personale astfel încât să puteți fi identificate din acestea, atunci acestea sunt tratate ca date cu caracter personal.

Date sensibile

Nu colectăm niciun fel de date sensibile de la la dumneavoastră. Datele sensibile se referă la date care includ detalii despre rasa sau etnia dvs., credințele religioase sau filosofice, viața sexuală, orientarea sexuală, opiniile politice, calitatea de membru al sindicatelor, informații despre sănătatea dumneavoastră și datele genetice și biometrice. Nu colectăm niciun fel de informații referitoare la condamnări penale sau contravenții.

În cazul în care suntem obligați să colectăm date cu caracter personal prin lege sau în condițiile contractului dintre noi și nu ne furnizați aceste date la cerere, este posibil să nu putem executa contractul (de exemplu, pentru a livra bunuri sau servicii). Dacă nu ne furnizați datele solicitate, este posibil să fie necesar să anulați un produs sau un serviciu pe care l-ați comandat, dar dacă acest lucru se va întâmpla, vă vom notifica la momentul respectiv.

În ce mod colectăm datele dumneavoastră personale.

Colectăm date despre dvs. printr-o varietate de metode diferite, printre care:

 • Interacțiuni directe: Puteți furniza date prin completarea formularelor pe site-ul nostru (sau în alt mod) sau prin comunicarea cu noi prin poștă, telefon, email sau în alt mod, inclusiv atunci când:
 • comandați produsele sau serviciile noastre (plasați o comandă la noi on-line, prin telefon, e-mail);
 • cand renuntati la produsele si servicile noastre si solicitati rambursarea sumelor platite;
 • cand solicitati documente sau informatii legate de produsele si serviciile comandate;
 • creați un cont pe site-ul nostru;
 • vă abonați la serviciile sau publicațiile noastre;
 • solicitați trimiterea de resurse sau materiale de marketing;
 • participați la un concurs, la tragerea la sorți, la o promoție sau un sondaj; sau
 • când ne oferiți feedback.
 • atunci când participați la oricare dintre programele noastre, cum ar fi concursuri, tombole, sondaje, programe de loialitate, etc
 • când comunicați cu agenții noștri de vânzări
 • contactându-ne cu un comentariu, întrebare sau reclamație
 • Tehnologii automatizate sau interacțiuni: Pe măsură ce utilizați site-ul nostru, este posibil să colectăm automat date tehnice despre echipamentul dvs., acțiunile de navigare și modelele de utilizare. Colectăm aceste date utilizând fișiere cookie, jurnale de server și tehnologii similare. De asemenea, este posibil să primim date tehnice despre dvs. dacă vizitați alte site-uri care utilizează cookie-urile noastre. Vă rugăm să consultați politica noastră de cookie-uri pentru alte detalii.
 • Terți sau surse publice: Putem primi date personale de la o serie de terțe părți și din surse publice, după cum se enumeră mai jos
 • Date tehnice de la următoarele părți:
 • furnizori de date analitice, cum ar fi Google, care se află în afara UE;
 • rețele de publicitate cum ar fi Facebook, Instagram, Pinterest sau MailChimp
 • Furnizorii de date de contact, date financiare și date de tranzacții de la furnizorii de servicii tehnice, de plată și de livrare [cum ar fi [EuPlatesc, Fan Curier, SameDay Curier] care se află în interiorul U];
 • Date de identitate și de contact din surse disponibile publicului, cum ar fi Registrul Comerțului

În ce mod utilizăm datele dumneavoastră personale

Vom utiliza datele dumneavoastră personale doar dacă este permis din punct de vedere legal. Cele mai comune utilizări ale datelor personale sunt:

 • Pentru executarea contractului încheiat.
 • În măsura în care este necesar pentru interesul nostru legitim (sau cel al unei terțe părți), interesele și drepturile dumneavoastră fundamentale neprevalând față de acele interese.
 • În cazul în care trebuie să îndeplinim o obligație legală sau o obligație față de o autoritate.
 • In scopuri de marketing

În general, nu ne bazăm pe consimțământ ca pe un temei juridic pentru prelucrarea datelor dvs. personale în alte scopuri decât în legătură cu trimiterea de comunicări de marketing către dvs. prin e-mail sau prin mesaje text. Aveți dreptul de a vă revoca consimțământul pentru primirea comunicărilor de marketing oricând, prin trimiterea unui e-mail la adresa office@daisyfay.ro

Scopuri pentru procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal

Mai jos este o descriere a modului în care intenționăm să utilizăm datele dvs. personale și a temeiurilor legale pe care le vom prelucra astfel de date. De asemenea, am explicat care sunt interesele noastre legitime acolo unde este relevant.

Este posibil să procesăm datele dumneavoastră personale pentru mai multe motive legale, în funcție de scopul specific pentru care folosim datele dvs. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa office@daisyfay.ro dacă doriți detalii despre temeiul juridic specific pe care ne bazăm pentru a procesa datele dvs. personale în cazul în care se aplică mai multe motive din tabelul de mai jos.

Scop/ActivitateTipul datelorBaza legală pentru procesare
Ca să vă înregistrăm drept client nou(a) Identitate(b) Date de contactExecuția unui contract cu dumneavoastră
Procesarea și livrarea comenzii dumneavoastră inclusiv:(a) Gestiunea plăților, taxelor și comisioanelor(b) Colectarea și recuperarea sumelor datorate nouă(a) Identitate(b) Date de contact(c) Date financiare(d) Tranzacționare(e) Marketing și comunicare(a) Execuția unui contract cu dumneavoastră(b) Necesare pentru interesele noastre legitime de recuperare a debitelor datorate
Pentru a gestiona relația cu dumneavoastră, care va include:(a) Transmiterea de notificări către dumneavoastră cu privire la termeni și condiții sau politica de confidențialitate(b) Pentru a vă solicita o opinie sau a completa la un chestionar(a) Identitate(b) Date de contact(c) Profil(d) Marketing și comunicare(a) Execuția unui contract cu dumneavoastră(b) necesitatea de a îndeplini obligațiile legale(c) Necesitatea de a apăra interesele noastre legitime de a avea informațiile la zi și de a studia modul în care clienții utilizează produsele/serviciile noastre
Pentru a putea participa la o extragere de premii, la un concurs sau pentru a completa un chestionar(a) Identitate(b) Date de contact(c) Profil(d) Utilizare(e) Marketing și comunicare(a) Execuția unui contract cu dumneavoastră(b) Necesitatea de a apăra interesele noastre legitime de a studia modul în care clienții utilizează produsele/serviciile noastre, de a le dezvolta pe acestea și de a dezvolta afacerea noastră
Pentru a administra și a proteja afacerea noastră și pagina noastră web (inclusiv troubleshooting, analiză de date, testări, întreținere sisteme, support, raportări și hosting de date)(a) Identitate(b) Date de contact(c) Tehnic(a) Necesară pentru interesele noastre legitime de a conduce afacerea noastră, de a furniza servicii de administrare și IT, de securitate a rețelei, de a preveni frauda și în contextul unei reorganizări a societății sau al unui proces de restructurare a grupului(b) necesitatea de a îndeplini obligațiile legale
Pentru a livra conținut și anunțuri publicitare relevante pentru dumneavoastră și pentru a măsura și înțelege eficacitatea publicității noastre(a) Identitate(b) Date de contact(c) Profil(d) Utilizare(e) Marketing și comunicare(f) TehniceNecesitatea de a apăra interesele noastre legitime de a studia modul în care clienții utilizează produsele/serviciile noastre, de a dezvolta afacerea noastră și de a informa departamentul nostru de strategie de marketing
Necesitatea de a utiliza analiza datelor pentru a îmbunătăți pagina noastră web, produsele/serviciile noastre, marketingul, relațiile cu clienții și experiența dumneavoastră(a) Tehnic(b) UtilizareNecesitatea de a apăra interesele noastre legitime de definire a unei tipologii de clienți pentru produsele și serviciile noastre, de a menține pagina noastră web relevantă și actuală, de a dezvolta afacerea noastră și de a informa departamentul nostru de strategie de marketing
Pentru a vă transmite sugestii și recomandări cu privire la bunuri și servicii care v-ar putea interesa(a) Identitate(b) Date de contact(c) Tehnic(d) Utilizare(e) ProfilNecesitatea de a apăra interesele noastre legitime de a dezvolta produsele/serviciile noastre și de a extinde afacerea noastră

Schimbarea scopului utilizării

Vom folosi datele dvs. personale numai în scopurile pentru care le-am colectat, cu excepția cazului în care considerăm în mod rezonabil că trebuie să le folosim dintr-un alt motiv și că acest motiv este compatibil cu scopul inițial. Dacă doriți să aflați mai multe informații cu privire la compatibilitatea procesării în noul scop cu cel original, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa office@daisyfay.ro.

Dacă trebuie să folosim datele dvs. personale pentru un scop care nu are legătură cu scopul pentru care am colectat datele, vă vom notifica și vom explica temeiul legal al procesării.

Putem prelua datele dvs. personale fără cunoștințele sau consimțământul dvs. atunci când acest lucru este necesar sau permis de lege.

Comunicări de marketing

Veți primi comunicări de marketing din partea noastră dacă:

 • ați solicitat informații din partea noastră sau ați achiziționat bunuri sau servicii de la noi; sau
 • dacă ne-ați furnizat datele dvs. și ați bifat căsuța la momentul introducerii datelor dvs. pentru a vă trimite comunicări de marketing; și
 • în orice caz, nu ați renunțat să primiți comunicări de marketing.

Vom solicita consimțământul dvs. explicit de înscriere înainte de a partaja datele dvs. personale cu orice terță parte în scopuri de marketing.

Ne puteți solicita nouă sau terțelor părți să nu vă mai trimitem mesaje de marketing oricând [logându-vă pe pagina noastră web și bifând sau debifând căsuțele relevante pentru a vă personaliza preferințele de marketing] SAU [apăsând pe link-urile de dezabonare din orice mesaj de marketing trimis dumneavoastră] SAU prin trimiterea unui e-mail la office@daisyfay.ro

În cazul în care renunțați la primirea comunicărilor noastre de marketing, acest lucru nu se va aplica datelor personale furnizate în urma unei achiziții de produse / servicii, înregistrări în garanție, experiență de produs / serviciu sau alte tranzacții.

Destinatarii datelor cu character personal

Este posibil să partajăm datele dvs. personale cu părțile prezentate mai jos în scopurile stabilite în tabelul de la punctul 4 de mai sus:

 • Furnizori de servicii care furnizează servicii IT și de administrare a sistemelor.
 • Furnizori de servicii de logistica si curierat care asigura livrarea produselor cumparate de pe siteul nostru;
 • Furnizori de servicii de procesare a platilor online
 • Consilieri profesioniști, inclusiv avocați, bancheri, auditori și asigurători care oferă consultanță, servicii bancare, juridice, de asigurări și de contabilitate.
 • Autoritățile fiscale și vamale, autoritățile de reglementare și alte autorități Romania și alte jurisdicții relevante care solicită raportarea activităților de prelucrare în anumite circumstanțe.
 • Furnizori de servicii de marketing prin email sau mesaje text cum ar fi Mailchimp sau Facebook

Solicităm tuturor părților terțe cărora le transferăm datele să respecte securitatea datelor dvs. personale și să le trateze în conformitate cu legea. Permitem acestor terțe părți să vă proceseze datele personale numai în scopuri specificate și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

Transferuri internaționale

Pentru marketing prin email sau mesaje text este posibil ca furnizorii nostri de astfel de servicii ca Mailchimp si Facebook sa proceseze informatiile primite de la noi pe servere care nu se afla in spatiul CEE. Acesti furnizori sunt certificati GDPR.

Țările din afara Spațiului Economic European (SEE) nu oferă întotdeauna aceleași niveluri de protecție a datelor dvs. personale, prin urmare dreptul european a interzis transferurile de date cu caracter personal în afara SEE, cu excepția cazului în care transferul îndeplinește anumite criterii.

Mulți dintre furnizorii noștri de servicii terțe sunt în afara Spațiului Economic European (SEE), astfel încât prelucrarea datelor dvs. personale va implica un transfer de date în afara SEE.

De fiecare dată când transferăm datele dvs. personale din SEE, facem tot ce ne stă în putere pentru a asigura un grad similar de securitate a datelor, asigurându-se că sunt implementate cel puțin una dintre următoarele măsuri de protecție:

 • Vom transfera datele dvs. personale numai în țări unde se consideră că se oferă un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal de către Comisia Europeană; sau
 • Atunci când folosim anumiți furnizori de servicii, putem folosi contracte specifice sau coduri de conduită sau mecanisme de certificare aprobate de Comisia Europeană, care garantează pentru datele personale aceeași protecție din Europa; sau
 • În cazul în care folosim furnizori cu sediul în Statele Unite, le putem transfera date dacă fac parte din Convenția pentru protecția confidențialității UE-SUA, care prevede o protecție similară a datelor cu caracter personal partajate între Europa și SUA.

Dacă nu este disponibilă niciuna dintre garanțiile de mai sus, vă putem solicita consimțământul dvs. explicit privind transferul respectiv. Aveți dreptul să vă retrageți acest consimțământ oricând.

Vă rugăm să ne contactați la office@daisyfay.ro dacă doriți informații suplimentare referitoare la mecanismul specific pe care îl utilizăm când transferăm datele dumneavoastră personale în afara SEE.

Securitatea datelor

Am implementat măsuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea accidentală a datelor dvs. personale, utilizarea sau accesarea neautorizată, modificarea sau dezvăluirea datelor dvs. personale. În plus, limităm accesul la datele dvs. personale acelor angajați, agenți, contractori și alte părți terțe pentru care este necesar să cunoască astfel de date. Ei vor procesa numai datele dvs. personale conform instrucțiunilor noastre și vor face obiectul unei obligații de confidențialitate.

Am instituit proceduri pentru a face față oricărei suspiciuni de încălcare în domeniul datelor cu caracter personal și vă vom informa pe dvs. și pe orice autoritate de reglementare responsabilă despre o încălcare în cazul în care suntem obligați din punct de vedere legal să procedăm astfel.

De asemenea, cerem clienților să citească cu atenție informațiile oferite pe Site-ul nostru și să raporteze imediat orice activitate neașteptată. În plus, ne rugăm toți clienții să ia măsuri pentru a ajuta la protejarea informațiilor personale în conturile lor online, inclusiv următoarele :

 • Instalați cele mai recente actualizări de securitate și software-ul anti-virus pe computer pentru a ajuta la prevenirea malware-ului și virușilor
 • Schimbați-vă parola contului de e-mail
 • Utilizați parole complexe
 • Nu folosiți aceeași parolă în mai multe website-uri
 • Nu împărtășiți parola cu alții
 • Sign-out / log-off sesiunilor, astfel încât sesiunea să fie închisă și să nu poată fi accesată de către un alt utilizator pe același computer, mai ales atunci când se utilizează un computer public

Arhivarea datelor

Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada de păstrare adecvată pentru datele cu caracter personal, avem în vedere valoarea, natura și sensibilitatea datelor personale, riscul potențial de vătămare cauzat de utilizarea neautorizată sau divulgarea datelor dvs. personale, scopurile pentru care procesăm datele dvs. personale și dacă le putem atinge prin alte mijloace cu respectarea prevederilor legale aplicabile.

Conform legii trebuie să păstrăm informații de bază despre clienții noștri (inclusiv date de contact, identitate, date financiare și de tranzacții) timp de șase ani după ce aceștia nu mai sunt clienți în scopuri fiscale.

În anumite circumstanțe, ne puteți cere să ștergem datele: consultați mai jos informațiile suplimentare.

În anumite circumstanțe, putem anonimiza datele dvs. personale (astfel încât acestea nu mai pot fi asociate cu dvs.) în scopuri de cercetare sau statistice, caz în care putem utiliza aceste informații pe o perioadă nelimitată, fără a vă anunța în prealabil.

Drepturile dumneavoastră legale

În anumite circumstanțe, beneficiați de drepturi în temeiul legilor privind protecția datelor în ceea ce privește datele dvs. personale. Acestea includ următoarele drepturi:

 • Solicitarea accesului la datele dvs. personale.
 • Solicitarea corectării datelor dumneavoastră personale.
 • Solicitarea ștergerii datelor dumneavoastră personale.
 • Refuzarea procesării datelor dumneavoastră personale.
 • Solicitarea restricționării procesării datelor dumneavoastră personale.
 • Solicitarea transferului datelor dumneavoastră personale.
 • Dreptul de retragere a consimțământului.

Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile expuse mai sus, vă rugăm să ne trimiteți un e-mal la adresa office@daisyfay.ro.

Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a vă accesa datele personale (sau pentru a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă. În mod alternativ, este posibil să refuzăm să respectăm solicitarea dvs. în aceste circumstanțe.

Este posibil să fie nevoie să solicităm informații specifice de la dvs. pentru a vă ajuta să vă confirmați identitatea și să vă asigurați dreptul de a accesa datele dvs. personale (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Aceasta este o măsură de securitate pentru a ne asigura că datele cu caracter personal nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul să le primească. De asemenea, vă putem contacta pentru a vă solicita informații suplimentare în legătură cu solicitarea dvs. pentru a vă putea răspunde mai repede.

Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, procesarea poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau dacă ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța și vă vom informa periodic.

Link-uri către terțe părți

Acest site poate include link-uri către site-uri, plug-in-uri și aplicații terță parte. Dacă faceți clic pe acele linkuri sau dacă activați aceste conexiuni, este posibil ca părțile terțe să permită colectarea sau partajarea datelor dumneavoastră personale. Nu controlăm aceste site-uri terțe și nu suntem responsabili pentru declarațiile lor de confidențialitate. Când părăsiți site-ul nostru, vă încurajăm să citiți termenii de confidențialitate al fiecărui site pe care îl vizitați.

Cookie-uri

Puteți seta browser-ul dvs. să refuze toate cookie-urile de browser sau să vă avertizeze atunci când site-uri setează sau accesează cookie-uri. Dacă dezactivați sau refuzați cookie-urile, vă rugăm să rețineți că anumite părți ale acestui site pot deveni inaccesibile sau nu funcționează corect. Pentru mai multe informații despre cookie-urile pe care le folosim, vă rugăm să consultați https://www.daisyfay.ro/politica-despre-cookieuri/.