Coș

Coș

Colecțiile Daisy Fay

Bijuteriile Daisy Fay sunt organizate în mai multe colecții, în funcție de criterii estetice sau pietre semiprețioase (granat, ametist, topaz, malahit, lapis lazuli, chihlimbar baltic, perle de cultură și sidef…).

Bijuterii din argint cu pietre semiprețioase brute

Pietre semiprețioase șlefuite fațetat

Fațetele unei pietre semiprețioase joacă un rol crucial în estetica bijuteriei, de aceea unele dintre noi preferăm bijuterii cu pietre fațetate.

Broșe

Chiar dacă definiția broșei spune că este doar o piesă cu un ac ce se prinde pe haine, în realitate este mai mult de atât. În formă de mici fluturi sau libelule, flori, chipuri sculptate în camee, dragoni fioroși cu marcasite, abstracte sau funde delicate, borșele aduc un accent de prețiozitate și veselie ținutei.

Chihlimbar

Chihlimbarul baltic este produs în Polonia. Cu toate că de multe ori bijuteriile cu chihlimbar sunt asociate stilului clasic, selecția Daisy Fay cuprinde o serie de pandantive cu o estetică contemporană.

Broșe în tehnica filigranului

Filigranul este o tehnică specială prin care fire subțiri de argint se ondulează și se răsucesc, apoi se sudează împreună cu mici sfere în modele florale sau geometrice, asemănătoare unor dantele.

Zirconii cubice, opal imperial și topaz mistic

O colecție îndrăzneață care propune noi formule estetice și moderne în același timp.

Rădăcină de rubin, safir și smarald

Perle de cultura, scoică și sidef

Perlele de cultură și sideful au învins timpul și și-au asigurat un loc în designul contemporan de bijuterie.

Bijuterii cu email

Emailarea este o formă de exprimare artistică cu o rezistență impresionantă, a trecut proba timpului, a pătruns în cele mai multe culturi și a fost folosită în cele mai diverse stiluri decorative. Piesele din argint cu email îmbină în mod echilibrat designul contemporan cu tradiția.   

Marcasite

Marcasitele sunt mai subtile decât alte pietre, eleganța lor se îndreaptă spre stilul vintage. Se potrivesc frumos cu argint strălucitor și adaugă contrast pietrelor semprețioase mai strălucitoare.

Colecția LOVEItaly

Bijuteria italiană propune o nouă filosofie estetică, o interpretare a tendințelor contemporane într-o notă tradițională subtilă.Dacă ar fi să le sintetizez într-o expresie, le-aș spune the new classic.